23. jul 2009.23. jul 2009.
INTERNET MAGAZIN

BRŽE DO POSLA (NOVCA)?

Da li Internet predstavlja šansu za uključivanje onih koji imaju određena znanja, u globalnu mrežu, a spremni su da rade i iskoriste mogućnost sticanja posla i zarade preko interneta?
Odgovor na ovo pitanje je pozitivan i kada se „zagrebe“ površina Interneta može se pronaći neverovatan broj mogućnosti za posao i zaradu. Kao primer za to poslužiće nam projekat iz Crne Gore. Virtuelni biznis inkubator je projekat koji su pokrenuli Centar za preduzetništvo i ekonomski razvoj Montenegro biznis alijansa i Agencija za zapošljavanje.
Projekat nudi priliku mladim ljudima koji su na studijama da zarade tako što će
svoje znanje iz oblasti programiranja, prevođenja, grafičkog dizajna primenjivati u virtuelnom biznis inkubatoru. Jednostavnom registraciom na veb sajtovima dobija se prilika da se učesnici takmiče sa ljudima iz velikog broja zemalja za dobijanje projekata. Ukoliko se pokaže dovoljno znanja i veštine, dobije se posao i novac. Idemo malo dalje od Crne Gore i istražujemo mogućnosti u Italiji. Primer nalazimo kod ozbiljne firme koja se bavi razvojem raznih programa i softverskih rešenja...

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa