16. jun 2011.16. jun 2011.
U ŠAPCU ODRŽANA SEDNICA IZVRŠNOG ODBORA GRADSKOG ODBORA SRPSKE RADIKALNE STRANKE

RADIKALI PROTIV NATO SAMITA

Na proširenoj sednici Izvršnog odbora Gradskog odbora SRS kritikovan rad vladajuće koalicije a posebno odluka da se Samit NATO pakta održi u Beogradu. Radikali zbog te odluke pozvali na mirne demonstracije ispred zgrade Predsedništva Srbije. Sednici prisustvovao i Aleksandar Martinović, potpredsednik SRS
Prošlog četvrtka je Izvršni odbor šabačkog Gradskog odbora SRS održao proširenu sednicu u čijem radu je učestvovao i Aleksandar Martinović, potpredsednik SRS i narodni poslanik. U mnoštvu tema o kojima je raspravljano, a među kojima su dominirale odbrana lidera radikala, dr Vojislava Šešelja pred Haškim sudom, nedavni miting ove stranke povodom hapšenja Ratka Mladića, kritika rada vladajuće koalicije i dr, posebnu pažnju šabački Izvršni odbor SRS posvetio je odluci srpskih vlasti da se Samit NATO pakta održi u Beogradu.
Za ovakvu odluku Radikali smatraju odgovornim predsednika Srbije Borisa Tadića i zbog toga pozivaju svoje pristalice da u ponedeljak 13. juna dođu u Beograd ispred zgrade Predsedništva Srbije i da na mirnim demonstracijama pošalju poruku da se ne slažu sa takvom odlukom.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa