Инфо

16. јун 2011.16. јун 2011.
У ШАПЦУ ОДРЖАНА СЕДНИЦА ИЗВРШНОГ ОДБОРА ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ

РАДИКАЛИ ПРОТИВ НАТО САМИТА

На проширеној седници Извршног одбора Градског одбора СРС критикован рад владајуће коалиције а посебно одлука да се Самит НАТО пакта одржи у Београду. Радикали због те одлуке позвали на мирне демонстрације испред зграде Председништва Србије. Седници присуствовао и Александар Мартиновић, потпредседник СРС
Прошлог четвртка је Извршни одбор шабачког Градског одбора СРС одржао проширену седницу у чијем раду је учествовао и Александар Мартиновић, потпредседник СРС и народни посланик. У мноштву тема о којима је расправљано, а међу којима су доминирале одбрана лидера радикала, др Војислава Шешеља пред Хашким судом, недавни митинг ове странке поводом хапшења Ратка Младића, критика рада владајуће коалиције и др, посебну пажњу шабачки Извршни одбор СРС посветио је одлуци српских власти да се Самит НАТО пакта одржи у Београду.
За овакву одлуку Радикали сматрају одговорним председника Србије Бориса Тадића и због тога позивају своје присталице да у понедељак 13. јуна дођу у Београд испред зграде Председништва Србије и да на мирним демонстрацијама пошаљу поруку да се не слажу са таквом одлуком.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa