Info

12. septembar 2019.12. sep 2019.
Košarkaški teren Aleksandar Rašić
POKLON KOMPANIJE “MOZZART“ ŠAPCU

Košarkaški teren Aleksandar Rašić

Velika akcija kompanije „Mozzart“ „Sto terena za jednu igru“ nastavljena je obnovom čuvenog kompleksa na Starom gradu. Šabac je dobio novo košarkaško igralište koje je posvećeno nekadašnjem sportskom košarkaškom reprezentativcu, Šapčaninu Aleksandru Rašću
Jedno od omiljenih mesta za sport i rekreaciju na kom su stasavale mnoge generacije, sada je dobio potpuno novo ruho. Lepšem izgledu sigurno su doprinele obnovljene tribine, a na njima će boravak svim generacijama biti mnogo prijatniji.
Gradonačelnik Nebojša Zelenović poručio je da je ova akcija veoma značajna za sve naše sugrađane, podsećajući koliko je bitno da se deca bave sportom.
-Ovo je grad koji vodi računa o svojoj deci i građanima, sa idejom da nauče da žive zdravo. Za to je neophodno da imaju zdravu sredinu. Zaista mi je velika čast što sam ovde sa našim sugrađaninom Sašom Rašićem, delimo radost što smo dobili jedan nov, kvalitetan, sportski teren, na kome će moći da uživaju naši najmlađi, rekao je gradonačelnik.
Obnovljeni košarkaški teren, svečano je, presecajući vrpcu, otvorio Aleksandar Rašić, uz pomoć gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića. Svemu tome je prethodila revijalna utakmica mladih košarkaša OKK “Šabac“ koji su imali privilegiju da prvi probaju specijalnu podlogu.
Dokaz da su sve legende svoje sportske karijere započele na malim terenima ispred zgrade je i sam Rašić.
-Za mene je ovo velika čast. Ovo je moj grad i mesto gde sam od malih nogu počeo da igram basket. Zahvaljujem se kompaniji „Mozzart“ i gradu Šapcu jer ovom akcijom mnogo čine za najmlađe. Od sada će na ovom terenu mnogi napraviti svoje prve korake. Pre svega, deca će imati mogućnost da kvalitetno iskoriste svoje slobodno vreme, uživaju na ovom lepom terenu, rekao je Rašić.
Teren u Šapcu je 78. koji je renovirao „Mozzart“ ulaganje u sport je cilj ove akcije. Svi zaljubljenici u jedan od najtrofejnijih sportova ubuduće će moći da uživaju u igri pod košem u uslovima koje imaju profesionalci – na novoj specijalnoj podlozi, sa profesionalnim konstrukcijama, zglobnim obručima i kliritnim tablama.
M.G.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa