29. septembar 2011.29. sep 2011.
ZAPOŠLjAVANjE DIPLOMIRANIH INŽENjERA POLjOPRIVREDE

STRUČNA POMOĆ DOBRO DOŠLA

Projekat angažovanja asistenata poljoprivrednih savetodavaca u saradnji sa Poljoprivrednim službama za tekuću i narednu godinu u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, trgovine, vodoprivrede i šumarstva sprovodi se u cilju podizanja poljoprivredne proizvodnje i informisanosti poljoprivrednih proizvođača
Ministarstvo poljoprivrede je zajedno sa Institutom za primenu nauke organizovalo ovaj program koji je namenjen nezaposlenim diplomiranim inženjerima poljoprivrede različitih smerova koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje.
U Šapcu je oko četrdeset nezaposlenih diplomiranih inženjera poljoprivrede pohađalo ovaj seminar. Program edukacije trajao je 14 dana, a sutra tačnije 30. septembra održaće se test znanja. Nakon položenog testa svi polaznici će imati mogućnost da se uključe u ovaj projekat i da učestvuju u podizanju nivoa korišćenja poljoprivrednih kapaciteta.
Po završetku programa diplomirani inženjeri steći će nova znanja iz oblasti koja nisu bila obuhvaćena programom redovnog obrazovanja i ovladati savetodavnim i komunikacionim veštinama i tehnikama u radu sa zemljoradnicima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa