Info

22. jul 2021.22. jul 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Asfaltirana ulica u Pocerskom Pričinoviću

Tu smo da radimo u interesu građana

Svakog dana mašine se nalaze na različitim mestima u Mačvi, Bogatiću, Pocerini, Posavotamnavi. Napravljeni su prioriteti a mi smo tu da ispunimo želje rekao je gradonačelnik Šapca dr. Aleksandar Pajić. Izvođač radova je firma „Jugo-kop Podrinje“ a vrednost ove investicije je oko milion i po dinara
Sredstvima od povraćaja poreza na imovinu i delom novca iz budžeta asfaltirano je 250 metara puta u Pocerskom Pričinoviću, u ulici Dobrosava Živanovića Trndže. Izvođač radova je firma „Jugo-kop Podrinje“ a vrednost ove investicije je oko milion i po dinara. U ovoj ulici se nalazi 15 kuća, a njeni stanovnici su pre dve godine skupili značajna finansijska sredstva za asfaltiranje puta.
-Politika predhodne vlasti bila je da se uzimaju sredstva od građana kako bi grad investirao. Sa dolaskom nove vlasti, mi nećemo uzimati sredstva od naših sugrađana, u budžetu ima dovoljno novca samo je potrebno malo strpljenja rekao je gradonačelnik Šapca dr. Aleksandar Pajić i dodao da nastavljaju sa izlaženjem u susret potrebama građana

-Svakog dana mašine se nalaze na različitim mestima u Mačvi, Bogatiću, Pocerini, Posavotamnavi. Napravljeni su prioriteti a mi smo tu da ispunimo želje i da zajednički poboljšamo standard naših sugrađana istakao je gradonačelnik.

Predsednik mesne zajednice Vladan Bogićević pohvalio je dobru saradnju mesne zajednice sa gradskom upravom i javnim preduzećem „Infrastruktura“.



-Uslišili su naše molbe kao i molbe građana i sagledali celu situaciju. Kada su videli u kakvom stanju je bio stari asfalt uradili su novi i stanovnici ove ulice su sada zadovoljni.
Dodao je da će se u Pocerskom Pričinoviću raditi i druge ulice i da će se truditi da se obezbede sredstva za ovu mesnu zajednicu.

Stanovnik ove ulice, Ratko Knežević rekao je da je pre pet godina ulica proširena a zahvaljujući gradonačelniku konačno su dobili i asfalt.
Ž.P.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa