22. jul 2021.22. jul 2021.
Stanivuković na Cerskom maršu
PROMOCIJA U BANjA LUCI

Stanivuković na Cerskom maršu

Promociji je prisustvovao i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, koji je pozvao ljude iz Republike Srpske da uzmu učešće u maršu posvećenom slavnim precima i najavio da će i sam ove godine biti u Šapcu 15. avgusta
Udruženje građana „Cerski marš“ posetilo je Banja Luku i upoznalo banjalučane sa detaljima ovogodišnje organizacije najveće rodoljubive manifestacije na ovim prostorima.

Banjalučani su pokazali veliko interesovanje, prilazili su, raspitivali se o istorijatu, datumu, vremenu polaska, težini deonice koju je potrebno savladati. Dvočasovna promocija u prijatnoj atmosferi na Trgu Krajine , po rečima domaćina, ali i gostiju brzo je prošla.

Pozitivna energija i veliki broj zainterosovanih da ove godine krenu put Šapca i uzmu učešće na ovom hodočašću dugom 35 kilometara.

Promociji je prisustvovao i Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke, koji je pozvao ljude iz Republike Srpske da uzmu učešće u maršu posvećenom slavnim precima i najavio da će i sam ove godine biti u Šapcu 15. avgusta i učestvovati u Cerskom maršu.

„Čast, hrabrost, prkos!!!“ moto je ovogodišnjeg Cerskog marša posvećenog Vojislavu Voji Tankosiću.
Vidimo se na Trgu šabačkih žrtava 15. avgusta u 7 sati ujutru.
Udruženje građana „Cerski marš“

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa