22. jul 2021.22. jul 2021.
Srpska stranka zavetnici

Srpska stranka zavetnici

OTVORENE PROSTORIJE SRPSKE STRANKE ZAVETNICI U ŠAPCU

Borba za porodicu, tradiciju, dostojanstvo

Na inicijativu nekoliko stotina Šapčana, 18.07.2021. godine član predsedništva Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski otvorila je prostorije Srpske stranke Zavetnici GO Šabac u ulici Miloša Pocerca 16. Prvom inicijativnom sastanku odbora pristustvovali su članovi predsedništva stranke Dragan Bošković i dr Zoran Zečević, kao i članovi i simpatizeri stranke. Šapčani su prepoznali jednu novu snagu i energiju koja nudi konkretna rešenja, od nacionalno državotvornih do lokalnih mesnih zajednica.

-Za Šabac sam veoma emotivno vezana jer je u njemu provela detinjstvo. Ovde su moji koreni. Šabac je u istoriji bio bedem srpske slobode, kao najstradalniji grad u Drugom, a naročito Prvom svetskom ratu, rekla je Đurđević.

Ona je naglasila da su Zavetnici stranka ponikla iz naroda.

-Živimo u vremenu kada su poljuljane vrednosti. Prvenstveni ciljevi naše stranke su borba za obnovu porodice i tradicije srpskog naroda, dostojanstva, političke odgovornosti, jedinstva. Stubovi oporavka su ekonomski patriotizam i naše selo. Ne smemo dopustiti da se porazi zdrava, normalana i porodična Srbija. Nama je u fokusu onaj običan čovek, koji je, nažalost, odavno već ponižen i zaboravljen , izjavila je član predsedništva Srpske stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski uz veliko oduševljenje Šapčana.
Srpska stranka Zavetnici

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa