Info

22. jul 2021.22. jul 2021.
foto: svi mi koji volimo FK Mačva FB

foto: svi mi koji volimo FK Mačva FB

FUDBAL: PRIPREME FK MAČVA

Bačka pre povratka

Pripreme fudbalera Mačve ulaze u završnu fazu, a do kraja boravka na Zlatiboru, na najvažnijem delu prirpema za novu sezonu, Šapčani su sinoć odigrali pripremni duel protiv rivala iz Podrinja i rivala u Prvoj ligi naredne sezone Loznice, dok će u subotu odmeriti snage sa ekipom koja je kao i Mačva, bivši superligaš i novi prvoligaš, OFK Bačkom.

Do sada su Šapčani odigrali dva pripremna duela. Posle remija sa Radnikom u Bijeljini, 1:1, Mačva je nedavno proverila spremu protiv ivanjičkog Javora, prvoligaša i najozbiljnijeg kandidata za povratak u najviši rang. Javor je golom veterana Odite slavio 1:0, a trenr Mačve Boris Savić opredelio se da meč počnu: Manojlović, Tojčić, Bogićević, Pešić, Popović, Belić, Adamović, Stevanović, Frank, Ange (Panić), Arambašić, dok su priliku u nastavku dobili: F. Samurović, M. Samurović, Čvorić, Sladojević, Radovanović, Mijailović, Ristanović (Pantić), Subotić, Pavić (Jovanović), Trimanović, Panić (Tonković). Osim novajlija i starosedelaca, priliku da zaigraju dobijaju fudbaleri na probi u klubu, a do kraja priprema će biti jasno ko će ostati i tokom sezone.

Posle povratka fudbaleri ovdašnjeg kluba će trenirati u Šapcu, a 31. jula ih očekuje generalna proba pred početak Prve lige protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Sezona startuje sedmog dana avgusta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa