5. avgust 2021.5. avg 2021.
Bosch Car Service Sani Group

Bosch Car Service Sani Group

Garant kvaliteta i brzine usluge jesu veliki servisni prostor u kojem istovremeno može da se servisira 10 vozila, savremena dijagnostika, moderne dizalice: dvostubne – 4 i četvorostubne – 1, kvalitetni alati i oprema koji se redovno obnavljaju. Posedujemo softver najnovije generacije za dijagnostiku vozila
Kao ovlašćeni Bosch Car Service, servis posluje po strogim standardima Bosch grupacije.
Izuzetna lokacija servisnog centra vozačima sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavo-Tamnave pruža mogućnost da svoja vozila servisiraju u servisu koji je najbliži mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena.
Garant kvaliteta i brzine usluge jesu veliki servisni prostor u kojem istovremeno može da se servisira 10 vozila, savremena dijagnostika, moderne dizalice: dvostubne – 4 i četvorostubne – 1, kvalitetni alati i oprema koji se redovno obnavljaju. Posedujemo softver najnovije generacije za dijagnostiku vozila.
Stručni tim čini 17 servisera čije se znanje unapređuje redovnim edukacijama.
Vlasnici vozila sa širokog područja od Rume i Sremske Mitrovice, preko Mačvanskog okruga i Posavo-Tamnave imaju priliku da svoja vozila dovezu u Sani remontno-servisni centar koji je najbliži mestu stanovanja, uz uštedu i novca i vremena. Servis uz stručan i profesionalan kadar raspolaže najsavremenijom opremom za dijagnostifikovanje i popravku, sa odvojenim linijama rada za putnički i teretni program. Od trenutka ulaska u servis vozači mogu prepustiti svoje vozilo stručnom servisnom kadru koje garantuje za kvalitet i preciznost radova.



SANI GROUP ZAPOŠLjAVA:
VOZAČ U MEĐUNARODNOM TRANSPORTU

SANI GROUP spaja Srbiju sa evropskim zemljama drumskim transportom robe više od dvadeset godina. Akumulirano iskustvo i postojano širenje flote doveli su do toga da je SANI GROUP danas vodeća firma u regionu severozapadne Srbije koja nudi brz, ekonomičan i bezbedan transport robe na brojne evropske destinacije. Smatramo da poslovni uspeh presudno zavisi od naših zaposlenih i stoga je ulaganje u odabir, razvoj i zadržavanje kadrova vrhunski prioritet organizacije. Usled proširenja poslovanja, raspisujemo konkurs za poziciju:
VOZAČ U MEĐUNARODNOM TRANSPORTU
(sa iskustvom ili bez iskustva)
Uslovi:
- Važeći pasoš;
- Lekarsko uverenje;
- Tahografska kartica;
- Vozačka dozvola E kategorije;
- ADR sertifikat (nije obavezan).
Za kandidate bez iskustva, organizujemo odgovarajuću obuku.
Naša kompanija nudi dinamično radno okruženje, odlične mogućnosti za dalje profesionalno napredovanje, te ukoliko smatrate da ispunjavate zahtevane uslove iz konkursa, svoj CV možete proslediti elektronskim putem na mail: markopetrovic@sani.co.rs. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 062/8814-571.




U Sani Servisu na raspolaganju je i:
- Reglaža trapa
- Komplet vulkanizerski program
- Originalna dijagnostika - Bosch diagnostics online Peuegot
- Uređaj za punjenje klima Bosch
- Perionica
Kvalitet usluge potvrđuju i brojni ugovori sa velikim poslovnim subjektima čija se vozila redovno servisiraju i održavaju.
U okviru Servisnog centra nalazi se i maloprodaja rezervnih delova, svih vrsta ulja, pneumatika i prateće opreme. Radno vreme: svaki radni dan 08:00-16:00, subotom 08:00-15:00

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa