Инфо

5. август 2021.5. авг 2021.
Bosch Car Service Sani Group

Bosch Car Service Sani Group

Гарант квалитета и брзине услуге јесу велики сервисни простор у којем истовремено може да се сервисира 10 возила, савремена дијагностика, модерне дизалице: двостубне – 4 и четворостубне – 1, квалитетни алати и опрема који се редовно обнављају. Поседујемо софтвер најновије генерације за дијагностику возила
Као овлашћени Bosch Car Service, сервис послује по строгим стандардима Bosch групације.
Изузетна локација сервисног центра возачима са широког подручја од Руме и Сремске Митровице, преко Мачванског округа и Посаво-Тамнаве пружа могућност да своја возила сервисирају у сервису који је најближи месту становања, уз уштеду и новца и времена.
Гарант квалитета и брзине услуге јесу велики сервисни простор у којем истовремено може да се сервисира 10 возила, савремена дијагностика, модерне дизалице: двостубне – 4 и четворостубне – 1, квалитетни алати и опрема који се редовно обнављају. Поседујемо софтвер најновије генерације за дијагностику возила.
Стручни тим чини 17 сервисера чије се знање унапређује редовним едукацијама.
Власници возила са широког подручја од Руме и Сремске Митровице, преко Мачванског округа и Посаво-Тамнаве имају прилику да своја возила довезу у Сани ремонтно-сервисни центар који је најближи месту становања, уз уштеду и новца и времена. Сервис уз стручан и професионалан кадар располаже најсавременијом опремом за дијагностификовање и поправку, са одвојеним линијама рада за путнички и теретни програм. Од тренутка уласка у сервис возачи могу препустити своје возило стручном сервисном кадру које гарантује за квалитет и прецизност радова.



САНИ ГРОУП ЗАПОШЉАВА:
ВОЗАЧ У МЕЂУНАРОДНОМ ТРАНСПОРТУ

САНИ ГРОУП спаја Србију са европским земљама друмским транспортом робе више од двадесет година. Акумулирано искуство и постојано ширење флоте довели су до тога да је САНИ ГРОУП данас водећа фирма у региону северозападне Србије која нуди брз, економичан и безбедан транспорт робе на бројне европске дестинације. Сматрамо да пословни успех пресудно зависи од наших запослених и стога је улагање у одабир, развој и задржавање кадрова врхунски приоритет организације. Услед проширења пословања, расписујемо конкурс за позицију:
ВОЗАЧ У МЕЂУНАРОДНОМ ТРАНСПОРТУ
(са искуством или без искуства)
Услови:
- Важећи пасош;
- Лекарско уверење;
- Тахографска картица;
- Возачка дозвола Е категорије;
- АДР сертификат (није обавезан).
За кандидате без искуства, организујемо одговарајућу обуку.
Наша компанија нуди динамично радно окружење, одличне могућности за даље професионално напредовање, те уколико сматрате да испуњавате захтеване услове из конкурса, свој CV можете проследити електронским путем на маил: markopetrovic@sani.co.rs. За све додатне информације обратите се на број телефона: 062/8814-571.




У Сани Сервису на располагању је и:
- Реглажа трапа
- Комплет вулканизерски програм
- Оригинална дијагностика - Bosch diagnostics online Peuegot
- Уређај за пуњење клима Bosch
- Перионица
Квалитет услуге потврђују и бројни уговори са великим пословним субјектима чија се возила редовно сервисирају и одржавају.
У оквиру Сервисног центра налази се и малопродаја резервних делова, свих врста уља, пнеуматика и пратеће опреме. Радно време: сваки радни дан 08:00-16:00, суботом 08:00-15:00

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa