Инфо

5. август 2021.5. авг 2021.
Ликовне радионице основце
Лето у Библиотеци шабачкој

Ликовне радионице основце

Сваке среде од 11 часова у различитим деловима дворишта Библиотеке, деца ће бити у прилици да савладају разноврсне ликовне технике, а Библиотека и књига ће им послужити као инспирација
На велико обострано задовољство, остварена је сарадња између Библиотеке шабачке и Малог атељеа, школе цртања, коју је основала Јелена Спасојевић 2018. године. Лето је доба када деца имају доста слободног времена. Тада могу да се посвете неким другим интересовањима и да откривају своје таленте. У договору са Јеленом Спасојевић, дипломираном сликарком зидног сликарства, која се годинама бави и педагошким радом, током лета ћемо организовати тематске ликовне радионице за децу основношколског узраста.

Сваке среде од 11 часова у различитим деловима дворишта Библиотеке, деца ће бити у прилици да савладају разноврсне ликовне технике, а Библиотека и књига ће им послужити као инспирација. Поред редовних чланова Малог атељеа, позивамо и све заинтересоване основце да се пријаве на радионицу. Упис ће се вршити на Одељењу за децу или путем телефона.

Драга децо, пожурите да на време резервишете место на радионици и да уживате у креативно проведеном лету у Библиотеци.
Библиотека шабачка

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa