Инфо

5. август 2021.5. авг 2021.
КРНУЛЕ И ПЕЈИНОВИЋ БРАТСКИ
Десете Сеоске Олимпијске игре Општине Владимирци

КРНУЛЕ И ПЕЈИНОВИЋ БРАТСКИ

У спортској сали Средње Посавотамнавске школе и на теренима у Крнулама виђен је и олимпијски дух и такмичарско огледање села у жељи да поберу ловорике најбољег у Општини Владимирци. И било је по оној народној повуци-потегни где су се највише уклопиле спортске дисциплине надвачење клипка и конопца.

Такмичили су се и даме и припадници јачег пола у десет дисциплина. У конкуренцији жена у одбојци победио је Пејиновић, а друга је била екипа Крнула, у шаху прва је била екипа Крнула, а други Пејиновић. Било је узбудљиво и стонотенисерки у скоро мртвој трци Крнула и Пејиновића у свим дисциплинама. Стони тенис се игра најбоље у Пејиновићу а друге су биле даме из Крнула. Истоветан резултат су постигле и такмичарке у пикаду и скоку у даљ. Камена са рамена, иако мушка дисциплина најдаље су бациле жене из Крнула а други је био Пејиновић а и на полигону са препрекама забележен је истоветан пласман. Своје такмичење даме су заокружиле надвлачењем конопца. У правој посластици победила је екипа Крнула а друга је била екипа Пејиновића.

Мушкарци у одбојци иначе омиљена у владимирачком крају прва је била екипа Мровске, Пејиновић је био други, а Крнуле треће. Доминацију у Шаху потврдиле су Лојанице првим местом, други је био Белотић, а треће место су поделиле Крнуле и Пејиновић. Стони тенис се најквалитетније игра у Крнулама, други је био Пејиновић, а трећи Лојанице. У пикаду опет најбоље Крнуле, други је био Белотић, а трећи Пејиновић. У скоку у даљ оштро такмичење припало је Пејиновићу, друге су биле Крнуле, а трећи Белотић. И у мушкој конкуренцији жестоко такмичење Крнула и Пејиновића припало је Пејиновићу, а трећи је био Белотић. На полигону са препрекама први је био Белотић, други Пејиновић, а трећи Крнуле. Посластица за себе је надвлачење конопца које је дигло на ноге све присутне а победник је била екипа Крнула, други Белотић, а трећи Пејиновић. Узбудљиво је било је и у надвлачењу клипка где је победио Белотић, други је био Пејиновић а треће Крнуле.

Свеукупни победници су екипе Крнула и Пејиновића, братски поделивши по 36 бодова, а трећи је био Белотић 26 бодова.

Покровитељ такмичења је била Општина Владимирци која је даровала најбољима ваучере за куповину спортске опреме, а одличан организатор је био Спортски Савез Општине Владимирци.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa