2. septembar 2021.2. sep 2021.
STASAVAJU NOVE BOŠKOVIĆKE
Odbojkaški kamp Srbije gostili Vladimirci

STASAVAJU NOVE BOŠKOVIĆKE

Lepo je što je prepoznat kvalitet odbojke ovih prostora i što je data prlika Vladimircima da goste buduće asove . Nadam se da ćemo i nadalje gostiti sportiste koji nas čine velikim u svetu sporta stazama koje su utrli velikani poput Edina Škorića , nije krio zadovoljstvo Zarić
Protekle sedmice u sali Posavotamnavske srednje škole odžao se tradicionalni odbojkaški kamp Srbije. U organizaciji lokalne saouprave i Turistike organizacije opštine. Dve odbojkaške škole među kojima je i škola HOT VOLEJ proslavljenog reprezetativca Edina Škorića imale su uz dva treninga i druženja a mladi vladimirčani su uzeli učešće u radu uz devijčice i dečaci na zadovoljstvo Škorića:

-Nama je upravo namera da se upali iskra odbojke i u ovom predivnom i gostoljubivom prostoru. Besplatno smo ponudili zainteresovanim za odbojku da je prigrle i da eto dodjemo i neke nove reprezentativke u budućnosti. Hvala Vladimircima na gostoprimstvu pošto smo prepoznali da ovaj kraj ima i bogatu tradiciju uz odlične uslove za rad očekujemo da se ovde opet vidimo, rekao je u dahu Škorić.

Zanimljivost za sebe je bio i meč gostiju i domaćina za koje su nastupali i Goran Zarić i direktor TO Vladimirci Ivan Pakić


Jedna od polaznica kampa Mateja Nešić je bila prezadovoljna:
-Uz težak rad bilo je vremena i da se upoznamo ali i vidimo koji je put, zašto ne, i do evropskih visina. Nadam se i reprezentativnim domatima pa i medaljama, govorila je očigledno buduća šampionka.

Predsednik opštine Vladimirci Goran Zarić i sam zaljubljenik u odbojku bio je presrećan što se gosti ugledni kampu budućih vedeta:

-Lepo je što je prepoznat kvalitet odbojke ovih prostora i što je data prlika Vladimircima da goste buduće asove. Nadam se da čemo i nadalje gostiti sportiste koji nas čine velikim u svetu sporta stazama koje su utrli velikani poput Edina Škorića, nije krio zadovoljstvo Zarić.

Zanimljivost za sebe je bio i meč gostiju i domaćina za koje su nastupali i Goran Zarić i direktor TO Vladimirci Ivan Pakić. Nastupili su i igrači koji nisu trenerali ovaj sport što je dalo posebnu draž. Na samom kraju organizatori kampa su uručili plakete i zahvalnice domaćinima uz nadu da će stvoreno prijateljstvo biti nastavljenom i u narednom periodu.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa