2. septembar 2021.2. sep 2021.
finiš priprema: Cvijanović, Tešić, Kolahović, Đorđević

finiš priprema: Cvijanović, Tešić, Kolahović, Đorđević

RUKOMET: MEDICINAR

Novi Sad provera za Bor

Šabački Medicinar je u završnoj fazi priprema za novu sezonu, a čitav koncept rada tokom leta napravljen je sa idejom odigravanja velikog broja pripremnih utakmica. Do sada je vidljiv napredak u igri, a u mečevima sa rivalima iz gornjeg dela tabele Super lige Šapčanke su pokazale da se mogu nadati i plej ofu, iako to ne govore kao ambiciju, imperativ ne postoji i očekuje se samo borba za završno doigravanje.

-Svaki meč je nova priča i u svakom imamo isti cilj, to je pobeda. Uverena sam u kvalitet naše ekipe, sigurna da možemo ostvariti nešto dobro, izuzetno se slažemo i razumemo na parketu, te verujem u uspešnu sezonu na našu radost i zadovoljstvo navijača. Drago mi je što sam ovde i radujem se početku sezone – naglasila je letošnja akvizicija iz Bekamenta Kristina Cvijanović.

U petak je Medicinar u Šapcu pobedio vicešampiona, Radnički 33:32 u četvrtom pripremnom meču. Do kraja priprema preostao je uzvratni duel sa Bekamentom u Šapcu i nastup ovog vikenda na turniru u Novom Sadu. U nedelju, polufinale donosi meč Radničkog i Medicinara, a potom, zavisno od ishoda finalni meč ili duel za treće mesto protiv Vojvodine ili banjalučkog Borca. Super luga za Medicinar počinje 11. septembra u Boru.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa