4. novembar 2021.4. nov 2021.
Foto: Opština Bogatić

Foto: Opština Bogatić

Kvalitetnija i bezbednija putna mreža

Novi izgled centra Bogatića

Na teritoriji opštine Bogatić ukupno rekonstruisano 13 kilometara puteva. Za potrebe veće bezbednosti urađeni trotoari u Glušcima i Bogatiću. Ulica Vojvode Stepe potpuno obnovljena
Centar Bogatića dobio je još jednu potpuno obnovljenu kapitalnu saobraćajnicu. Završne radove na uređenju ulice Vojvode Stepe u Bogatiću obišao je predsednik opštine Bogatić Milan Damnjanović sa saradnicima i tom prilikom razgovarao sa izvođačima i medijima.

Foto: Opština Bogatić


-U kakvom se stanju nalazio kolovoz u ulici Vojvode Stepe najslikovitije pokazuje drastična razlika koju danas svi zajedno možemo da vidimo. O značaju i vrednosti ove investicije za građane, privredu i čitavu našu lokalnu zajednicu suvišno je i trošiti reči. U ime građana opštine Bogatić i u svoje lično ime, zahvaljujem se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnom preduzeću „Putevi Srbije“ što su nakon naših upućenih dopisa i direktnih razgovora koje smo inicirali i vodili prepoznali hitnu potrebu za ovim radovima i dali pozitivan odgovor na realizaciju čitavog posla.

Izuzetno me raduje što je u toku ove godine na teritoriji opštine Bogatić ukupno rehabilitovano 13 kilometara državnih puteva, ali sam takođe svestan neprestane potrebe daljeg ulaganja u putnu infrastrukturu, kao i svih problema koji prate ovu tematiku (obezbeđivanje finansijskih sredstava, velika frekventnost i opterećenost saobraćaja, pojava pretovara teških kamiona i slično). Upravo iz tog razloga nastavićemo našu istrajnu borbu da našu putnu mrežu iz godine u godinu poboljšavamo i činimo je što kvalitetnijom i bezbednijom za sve učesnike u saobraćaju. Verujem da je pred nama još mnogo novih asfaltiranih kilometara, kako na državnim putnim pravcima koji prolaze kroz našu teritoriju, tako i na našim lokalnim putevima i ulicama- zaključio je Damnjanović.

Foto: Opština Bogatić


Ove godine je rukovodstvo opštine Bogatić odlučilo da pored novoasfaltiranih puteva izgradi i trotoare koji se prostiru uz rehabilitovane putne pravce, a sve zbog potrebe povećane bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, naročito dece i starijih kao najranjivijih kategorija. U mesnoj zajednici Glušci, u ulici Miće Perišića izgrađen je trotoar u ukupnoj dužini od 1.800 metara, kao i u Bogatiću, u ulici Sveto Polje u dužini od 2.400 metara.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa