4. novembar 2021.4. nov 2021.
O. Stepanović (foto: SPD Radnički sajt)

O. Stepanović (foto: SPD Radnički sajt)

KOŠARKA: PRVA LIGA

Putokaz za dalje

Duga je poražena od Crvene Zvezde, što je apolsutno očekivano, no nastup Šapčanki i u ovom meču pokazao je kako treba da pristupaju svakoj utakmici. Igra koja je zamalo bila dovoljna da se ugrozi pobeda šampiona Srbije, sigurno će doneti mnogo pobeda protiv drugih timova. Šapčanke su vodile, u finišu utakmice prišle na dostižan zaostatak i konačan rezultat nije odraz odnosa na parketu, iako je pobeda Zvezde zaslužena.

Meč je bio poseban i po humanitarnoj akciji koju je „Duga“ organizovala. prilozima i prodajom karata. Kompletan prilog upućen je našoj sugrađanki Ani Kostadinović koja vodi borbu sa cističnom fibrozom.

Sinoć je Duga igrala kod još jednog rivala sa šampionski ambicijama, bila je autsajder, kao i protiv Zvezde, Partizana, ali i kao protiv Arta i Radivoja Koraća koje su mlade košarkašice Duge šokirale. Posle nje slede rivali po meri i mečevi gde bi ovdašnja ekipa mogla da se učvrsti u sredini: Proleter, Vršac i Student, trenutno timovi sa začelja. Već u nedelju u Šapcu gostuje Proleter.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa