4. novembar 2021.4. nov 2021.
Poligon za Bogdana Simića

Poligon za Bogdana Simića

Humanitarni poligon

Od srca za Bogdana

Sportski centar H2O u saradnji sa prijateljima i donatorima, organizovao je Humanitarni poligon za Bogdana, sportsko-zabavnu akciju za sve ljude velikog srca u borbi za pomoć našem malom sugrađaninu Bogdanu Simiću koji vodi borbu sa teškim oblikom leukemije i trenutno je na lečenju u Bolonji. Neophodna su dodatna sredstva za kompletan tretman.

Za najmlađe i starije, na košarkaškom terenu pored Gradskog bazena priređeni su odgovarajući poligoni spretnosti i snage, gde je učešće stajalo jedan dobrovoljni prilog, iznos nevažan. Posetioci su imali priliku da kupe osveženje, poslastice, donacije prijatelja događaja, a cena za sve je takođe bila jedan prilog od srca, a svaki takav, nebitno koji je iznos u pitanju, je veliki.

Poligon za starije bio je takmičarskog karaktera, sačinjen od osam stanica, a najbolji su dobili pehar i nagrade, dok su mališani koji su participirali, svi, nagrađeni medaljama. Ukoliko je neko želeo da se oproba na borilištu van konkurencije, imao je priliku i za to po završetku zvaničnog takmičenja. Više od stotinu priustnih je pomoglo i bar za nekoliko koraka doprinelo da se približimo neophodnom iznosu.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa