25. novembar 2021.25. nov 2021.
Lideri na tabeli: VK Sava

Lideri na tabeli: VK Sava

VATERPOLO: PRVA B LIGA

Pauza na vrhu

Mladi Šapčani na vrhu pred pauzu. Sve ukazuje na borbu sa Kikinđanima za prvo mesto. Vikend pauze, dva meča do kraja 2021. godine
Jednu četvrtinu su vaterpolisti „Save“, najmlađi tim Prve B lige, platili ceh relaksiranijem pristupu što je omogućilo Obrenovčanima bolji početak, ali iako je još bilo perioda slabije igre, ovdašnji igrači su krajem druge i tokom treće četvrtine pokazali da je kvalitet na njihovoj strani. U decembar će zakoračiti sa vrha tabele.

Sava – TENT 14:9 (3:4, 3:2, 5:1, 3:2)
Gradski bazen. Gledalaca: 200. Sudije: Nikolić, Petrović. Isključenja: Sava 9, TENT 7. Peterci: Sava 1 (1), TENT 1 (0).
SAVA: Alimpić, Jezdimirović, Babić 2, Lukić 1, Marić 4, Trbović, Savković 2, Bojić 1, Pantelić 1, Mihailović, Jovanović 1,Novaković 1, Gošić, Lazić 1.
TENT: N.Vidaković, J.Vidaković, Miodragović, Rajčić, Čubrić 2, Ilić 2, Jukić 3, Marković, Živković, Maksimović, Keserović 1, Ličanin, Jovičić, Ružičić 1.


Raspored je takav da najpre sledi vikend pauze. Posle pauze očekuje ih gostovanje Košutnjaku, kolo u kome su slobodni i meč protiv Banja Luke na svom bazenu, zbirno dva rivala koja nemaju nijedan bod. Do kraja kalendarske godine ŽAK Kikinda, trenutno najveći takmac Šapčanima u borbi za prvo mesto, ima meč više da odigra, ali uz, na papiru teže rivale, Dorćol i Vračar u Kikindi, a pre svih gostovanje ekipi Spartaka koja još ne odustaje od šampionskih ambicija.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa