10. novembar 2011.10. nov 2011.
FUDBAL: SRPSKA LIGA GRUPA “ZAPAD“

U KORIST TREĆEG

FK “RUDAR“ - FK „MAČVA“ 1:1 (1:0)
Kostolac, 05.11.2011.godine. Stadion Bora Beka. Gledalaca 400. Glavni sudija: Radojičić Aleksandar (Lajkovac). Pomoćne sudije: Obradović Žarko (Valjevo) i Milovanović Vlada (Valjevo). Strelci: 1:0 43. minut Stevanović, 1:1 66. minut Vuković. Žuti kartoni: Zarić u 90. minutu, (FK “Mačva“), Nastasović u 54. minutu (FK“Rudar“).Crveni kartoni: Lujanović u 55. minutu (FK “Mačva“).
FK“Rudar“: Stanojević, Muljajić, Jovanović, Karanović, Mitrović, Nastasović, Stojanović, Stanić, Stevanović, Đurović, Katić.
FK“Mačva“: Stepandić, Lujanović, Đukanović, A.Radovanović, Ristivojević (od 76. minuta Radovanović), Zarić, Samurović (od 46. minuta Vuković), Milutinović, B. Živanović (od 67. minuta Pejović), Tarabić, Gavrić.
U drugom derbiju vrha tabela FK“Mačva“ je u utakmici sa direktnim konkurentom za ulazaka u viši rang na gostujućem terenu odigrala ravnopravnu utakmicu i osvojila jedan bod. Ili će obe ekipe na kraju takmičenja konstatovati da su izgubile po dva boda.
Sve je bilo drukčije u odnosu na prethodni derbi u Užicu. I stadion i broj gledalaca i angažovanost obeju ekipa, nisu govorili da se radi o derbiju.
Na samoj utakmici na gol FK“Mačve“ upućena su tri izvanredna udarca koje je odbranio Stepandić, ali je na jednu loptu odbijenu od prečke natrčao Stevanović i glavom poslao u nebranjeni ugao. Svoj gol je FK “Mačva“ postigla posle gužve u kaznenom prostoru domaćina i kada je ostala sa devet igrača u polju, posle opravdanog isključenja Lujanovića.
Suđenje je bilo korektno.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa