10. februar 2022.10. feb 2022.
Foto: Viber grupa

Foto: Viber grupa

PETAK OBELEŽILE SAOBRAJAĆNE NEZGODE

Jedno lice poginulo, jedno povređeno

Prošli petak je obeležilo više saobraćajnih nezgoda na šabačkim putevima. Nažalost, jedno lice je izgubilo život, dok je jedno povređeno.

Tog dana, oko 11.00 časova, na putu Šabac – Loznica, na izlasku iz Slepčevića ka Duvaništu, putnički automobil se direktno sudario sa autobusom prevoznika “Raketa”. Od siline udara automobil je završio u kanalu potpuno uništen. Vozača su iz smrskanog vozila izvukli vatrogasci i on je u teškom stanju prevežen na urgentni prijem Opšte bolnice. Uprkos naporima lekara, nekoliko sati kasnije čovek je podlegao povredama.

Kako smo nezvanično saznali radi se o Lozničaninu starom 66 godina. Takođe, nezvanične informacije
kažu da je automobil prešao na suprotnu stranu i udario u autobus.

Dva putnika iz autobusa javila su se u lozničku bolnicu, sa lakšim povredama.
Oko 18.00 časova, takođe na putu Šabac – Loznica, ali na delu Obilaznog puta kod OMV pumpe došlo je do lančanog sudara čak sedam vozila. Na sreću, niko nije povređen.

Sat kasnije, na putu Šabac – Drenovac, u blizini “Mlekara” putniki automobil je udario u špediter i nakon toga se prevrnuo u kanal. Vozač automobila je zadobio povrede koje nisu teške.

Foto: Viber grupa


Prema rečima očevidaca, radilo se o dva povezana špeditera na koja su bila natovarena drva i koji nisu bili osvetljeni. Ipak, krivičnu prijavu je dobio vozač automobila koji nije vozio prilagođenom brzinom, nezvanično saznajemo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa