9. jun 2022.9. jun 2022.
Dobijena 27 laptop uređaja i 12 projektora
OPŠTINA VLADIMIRCI OŠ „ŽIKA POPOVIĆ“

Dobijena 27 laptop uređaja i 12 projektora

Osnovna škola „Žika Popović“ iz Vladimiraca, sa izdvojenim odeljenjima, redovno obraduje svoje učenike i nastavno osoblje kako savremenim učilima i drugim vidovima pomoći od Ministarstva prosvete. U toku je deoba 27 laptop uređaja i 12 projektora. Reč je o donaciji u četvrtom krugu obuke u programu digitalne učionice. Svi odreda ne kriju zadovoljstvo a direktor Stanko Gligorić skromno dodaje:

„Hvala svima, Ministarstvu prosvete, kolektivu koji je zavredeo ove poklone ne zaboravljajući zahvalnost Lokalnoj samoupravi na izuzetnoj saradnji uz naše zadovoljstvo da i ugled opštine dižemo na visoki nivo. Moram istaći da i učitelji u izdvojenim odeljenjima mogu računati na dobijene poklone kako bi svi zajedno podigli kvalitet časova primeren mnogo većim sredinama“ reči su direktora škole.

I predsednik opštine Goran Zarić kao prosvetar, ne krije zadovoljstvo dobijenim od Ministarstva prosvete:

„Svaki iskorak malih sredina ka boljim uslovima za realizovanje nastavnih programa ali i kvalitetniji rad učenika koji su budućnost svih nas veliki je podsticaj svima ka boljitku “ zaključuje čelni čovek Opštine Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa