Info

9. mart 2023.9. mar 2023.
Damama na dar
DAN ŽENA U OPŠTINI VLADIMIRCI

Damama na dar

Tako je nazvan svojevrsni poklon nežnijem polu obeležavajući njihov dan. Lokalna samouprava Opštine Vladimirci je uz pomoć biblioteke Diša Atić u Domu kulture priredila poštovanja vredno veče.

Prepuna sala je uživala u pesmi i svirci Miloša Radovića, profesora pevanja i soliste RTS-a, koji je nastupio u pratnji brata Aleksandra. Reč je o umetniku koji je održao preko 450 koncerata u zemlji i inostranstvu. Na programu su bili evergrin hitovi Dragana Stojnića, Lea Martina, Arsena Dedića, Kemala Montena, Zvonka Bogdana... Sve u vrhunskoj interpretaciji čuvara tradicije nacionalnog blaga.

I prvi čovek opštine Goran Zarić nije krio oduševljenje viđenim poželevši svim damama da u zdravlju i ovakvim večerima provode svoje najlepše trenutke. Osmi mart u Vladimircima pesmom je ukrasio Miloš Radović a dodatno i svirkom odenut, svi su poželeli da se ponovi i narednog leta.


Nesvakidašnjim glasom i energijom digao je salu na noge uz najlepša osećanja na sceni ali i brojne dame koje su svoje zadovoljstvo iskazale igrom i pevanjem u svečarskom horu a u večeri koja će se dugo pamtiti.

Sve je uramljeno pesmom „A sad adio...“ uz želju svih da se ponovo druže sa opojnim glasom Miloša Radovića koji je to veče lepotom izbrisao sumorne svakodnevnice i dame iz svih generacija prepustio pesmi i igri a na njihov dan.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa