9. mart 2023.9. mar 2023.
Sledi borba za trofej: VK Sava 2007 (foto: VK Šabac)

Sledi borba za trofej: VK Sava 2007 (foto: VK Šabac)

VATERPOLO: GENERACIJA 2007

Dva tima na finalnom turniru

Šabac ima dva reprezenta u borbi za trofej. Sava i Bečej favoriti za titulu. Sava u Novom Sadu maksimalna. Šabac obezbedio finale pobedom nad Vukovima
Šabački vaterpolo će ponovo imati dva predstavnika na državnom finalu u borbi za Kup Srbije. Ovaj put je to 2007. godište. Nastupali su na dva polufinalna turnira, u Novom Sadu, odnosno Šapcu i ostvarili učinak koji vodi među najbolje.

Sava se plasirala uz maksimalan učinak koji nosi i na finalni turnir. U Novom Sadu je izborila mesto među najboljima zahvaljujući pobedama protiv Košutnjaka 12:1, Vojvodine 17:1 i Partizana 15:2. Sava nosi četiri boda.

Obezbedili finalni turnir: VK Šabac 2007 (foto: VK Šabac)


Mesto među šest najboljih obezbedio je Šabac pobedom Novobeogradskih vukova 13:11, a poraženi su od Taša i Bečeja. Bečejci su ostvarili tri trijumfa na Gradksom bazenu, dok je beogradski Taš slavio dva puta u Šapcu.

Uz šabačke timove u finalu učestvuju: Bečej, Taš, Košutnjak i Vojvodina. Partizan i Novobeogradski vukovi su završili takmičenje. Bečej će biti glavni konkurent Savi, jer takođe prenosi četiri boda. Košutnjak i Taš nose dva na finalni turnir, dok Šabac i Vojvodina počinju poslednje nadmetanje u borbi za trofej sa nula bodova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa