28. septembar 2023.28. sep 2023.
Grupa izazova
EVRO KUP – GRUPE

Grupa izazova

Neizvesna i izjednačena grupa. Rivali timovi sa velikim ambicijama i u dobroj formi u ovom trenutku
U borbi za četvrtfinale Šabac Eliksir očekuju rivali iz: Mađarske, Nemačke i Hrvatske, odlučeno je žrebom u utorak. Kuglice su pozicionirale Šapčane u grupu C zajedno sa ekipama BVSC Žuglo, Vaspo Hanoverom i riječkim Pirmorjem.

Primorje se vraća nakon stagnacije i ima velike ambicije u svim takmičenjima. Koliko mogu pokazali su u kvalifkacijama gde su imali maksimalan učinak, pobedivši Solaris, standarnog učesnika Lige šampiona Oradeu, kao i našeg predstavnika, kandidata za titulu, Radnički.

Mađarski predstavnik je jedna od najjačih ekipa u Evro kupu. U kvalifikacionoj rundi su vrlo lako savladali španski Mataro i nemački Ludvisburg, a jedino su poraženi i to minimalno od branioca titule, ekipe Vašaš.

Hanover je ekipa koja se sezonama u nizu igrala Ligu šampiona, uspela da se kvalifkuje i za četvrtfinale LŠ. U grupnoj fazi su bili iza Primorca, ali ispred poznatih imena kao što su Peristeri, Panatenaikos i osvajača Čelendž kupa prethodne sezone Terase.

U preostale tri grupe se nalaze: Palermo, Barselona, Solaris Šibenik, Turkoan (Grupa A); Honved, Vašaš, Apolon i Savona (Grupa B); Trst, Primorac, Ortiđa, Panionios (Grupa D).

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa