22. februar 2024.22. feb 2024.
Borba za bodove i Filipa

Borba za bodove i Filipa

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Prvenstvena i humanitarna

Prvi meč prolećnog dela. Timovi slični prema većini pokazatelja. Pobeda vredi višestruko. Borba za bodove i borba za pomoć u lečenju malog Filipa
Iza Mačve je specifična zima, nažalost nisu iza nje i svi problemi s kojima se klub mora boriti, ali je za igrače i stručni štab vreme da se vrate prvenstvu i borbi za plej of koji je sada prioritet u rezultatskom smislu. Prvi rival je možda i najvažniji, ekipa koja ima isti broj bodova kao Šapčani.
Meč nosi i humanitarni karakter, kroz prodaju ulaznica biće prikupljana sredstva za pomoć u lečenju našeg sugrađanina Filipa Stanojevića, rođenog 2017. godine.

OFK Vršac, četvrtfinalista Kupa Srbije je tokom zime angažovao nekoliko mladih igrača i vratio iskusnog Aleksu Vujića. Od odlazaka najznačajniji je prelazak golmana Andrijanića na Maltu. Mačvi finansije nisu dozvoljavale promene u sastavu. Vratio se Miloš Adamović iz Javora, no nije bilo ni odlazaka. Novi trener Glušica je godinu i po dana radio sa ekipom i poznaje mogućnosti svih igrača.

N. Glušica


Rezultati u pripremnom priodu su bili dobri. Savladani su: Studentski grad, ekipa iz Rumunije, Radnički Zrenjanin, Novi Sad, uz remi u poslednjoj proveri protiv Tekstilca. Ovaj duel počeli su: Gočmanac, Jovanović, Savković, Sladojević, Ristivojević, Adamović, Novaković, Mijailović, Pejović, Sani i Radunović.

-Mogu da kažem da sam zadovoljan pripremama. Poslednji meč je imao takmičarski tempo, što je važno i pomogao je da otklonimo neke dileme. Pred nama je mnogo važnih utakmica i plej of borba. Vršac je tim koji želi isto što i mi, biće težak meč gde je cilj tri boda – rekao je terener Nemanja Glušica.
Vrščani su deo priprema organizovali u Međugorju. Savladali su: Marsoniju, Trnje, poraženi od: Radničkog (SM), sarajevskog Željezničara, Kolubare i Pandurija. Najveća opasnost je Ukrajinac Pavlov, no tu su i Andrić, Kilibarda, Mršulja... Dva kluba imaju i sličnu gol razliku i po većini parametara su slični i nijanse će odlučiti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa