22. februar 2024.22. feb 2024.
Odlikaši hodanja: Blagojević, Mirkov, Lončar (foto: SAS fb strana)

Odlikaši hodanja: Blagojević, Mirkov, Lončar (foto: SAS fb strana)

ATLETIKA: AK SPRINT

Dva srebra

Badovinački „Sprint“ je kolekciju odličja obogatio sa dve seniorske medalje osvojene na Prvenstvu Srbije za seniore u dvorani. Sa beogradske Banjice, za plavo-bele su stigla dva srebra, odnosno dva vicešampionska zvanja.

Milan Čajić nastupao je u dve discipline, 60 metara prepone i njegova standardna, skok motkom. Upravo je skakačka disciplina donela srebro. Preskočio je dominanto visinu od 410 cm, ostvario značajan iskorak u odnosu na start godine, a sledi mu nastup u seniorskom sedmoboju predstojećeg vikenda. Pobednik je Mijailović iz Vojvodine. Bronzu je osvojio Arsić. Među preponašima je postigao svoj najbolji rezultat ove sezone.

U sportskom hodanju na 3.000 metara Dušan Blagojević je drugi prošao kroz cilj u vremenu 16:50,94, što je lični rekord i 3:42 bolje ostvarenje od prethodnog. Sekundu brže hodao je Vlada Mirkov (Panonija Pančevo). Vodio je Pančevac celu trku, no u posldnjem krugu je došlo do smene na liderskoj poziciji na polovini, ipak uspeo je značajno mlađi takmičar da osvoji zlato.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa