22. februar 2024.22. feb 2024.
Odbrana pozicije četiri (foto: SRL fb strana)

Odbrana pozicije četiri (foto: SRL fb strana)

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Plej of komfor

Medicinar na poziciji četiri, bod više i bolji međusobni duel u odnosu na Naisu. Tri kola do kraja, teži raspored u odnosu na Nišlijke
Tri kola pre kraja Medicinar je ponovo u plej of zoni i iako će borba sa Naisom pre svih biti neizvesna do kraja, više niko Šapčanke ne može isključiti iz najužeg kruga plej of kandidatkinja. Iznenadile su, ali i zaslužile taj status pobedivši Naisu u pethodnom kolu, ali i pre toga dvostrukom pobedom nad Bekamentom, Radničkim, slavljem protiv najjačeg tima, Crvene Zvezde, potom Mladosti. Nastup protiv Naise, od starta proleća bez Ane Radović bio je možda i najbolji u ovoj kalendarskoj godini, a pobeda zaslužena, uz to ubedljivija nego poraz u Nišu.

Medicinar – Naisa 25:22 (14:11)
Hala Zorka. Gledalaca: 600. Sudije: Pandžić (NS) i Mošorinski (Zrenjanin). Sedmerci: Medicinar: 7(6); Naisa 3(3). Isključenja: Medicinar 8; Naisa 8 minuta.
MEDICINAR: Jovanović 3, Obradović, Ilić, Radić 2, Vasić 6, Lacković 2, Gezović, T. Vasić, Cvejić, Blagojević, Dragosavljević 8(5), Mandić 4, Rakić, Vuksanović.


-Ponosna sam na svoje saigračice, na zalaganje, na trud, borbenost. Nemamo imperativ pobeda, ali imamo veliku želju u svakoj utakmici, borimo se do poslednjih atoma snage i sav trud se vraća. Sanjamo plej of i učinićemo sve da na kraju budemo na tom četvrtom mestu – rekla je Jovana Dragosavljević, prvotimka Medicinara.

A. Vasić (foto: SRL fb strana)


Do kraja regularnog dela sezone Medicinar očekuje najpre gostovanje Jagodini, potom meč protiv Crvene Zvezde u Beogradu i na kraju Napredak u Šapcu. Naisa dočekuje Zvezdu, gostuje Napretku i u poslednjem kolu je domaćin Bekamentu. U slučaju istog broja bodova Šapčanke su u prednosti.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa