Инфо

22. фебруар 2024.22. феб 2024.
Одликаши ходања: Благојевић, Мирков, Лончар (фото: САС фб страна)

Одликаши ходања: Благојевић, Мирков, Лончар (фото: САС фб страна)

АТЛЕТИКА: АК СПРИНТ

Два сребра

Бадовиначки „Спринт“ је колекцију одличја обогатио са две сениорске медаље освојене на Првенству Србије за сениоре у дворани. Са београдске Бањице, за плаво-беле су стигла два сребра, односно два вицешампионска звања.

Милан Чајић наступао је у две дисциплине, 60 метара препоне и његова стандардна, скок мотком. Управо је скакачка дисциплина донела сребро. Прескочио је доминанто висину од 410 цм, остварио значајан искорак у односу на старт године, а следи му наступ у сениорском седмобоју предстојећег викенда. Победник је Мијаиловић из Војводине. Бронзу је освојио Арсић. Међу препонашима је постигао свој најбољи резултат ове сезоне.

У спортском ходању на 3.000 метара Душан Благојевић је други прошао кроз циљ у времену 16:50,94, што је лични рекорд и 3:42 боље остварење од претходног. Секунду брже ходао је Влада Мирков (Панонија Панчево). Водио је Панчевац целу трку, но у послдњем кругу је дошло до смене на лидерској позицији на половини, ипак успео је значајно млађи такмичар да освоји злато.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa