Инфо

22. фебруар 2024.22. феб 2024.
Одбрана позиције четири (фото: СРЛ фб страна)

Одбрана позиције четири (фото: СРЛ фб страна)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Плеј оф комфор

Медицинар на позицији четири, бод више и бољи међусобни дуел у односу на Наису. Три кола до краја, тежи распоред у односу на Нишлијке
Три кола пре краја Медицинар је поново у плеј оф зони и иако ће борба са Наисом пре свих бити неизвесна до краја, више нико Шапчанке не може искључити из најужег круга плеј оф кандидаткиња. Изненадиле су, али и заслужиле тај статус победивши Наису у петходном колу, али и пре тога двоструком победом над Бекаментом, Радничким, слављем против најјачег тима, Црвене Звезде, потом Младости. Наступ против Наисе, од старта пролећа без Ане Радовић био је можда и најбољи у овој календарској години, а победа заслужена, уз то убедљивија него пораз у Нишу.

Медицинар – Наиса 25:22 (14:11)
Хала Зорка. Гледалаца: 600. Судије: Панџић (НС) и Мошорински (Зрењанин). Седмерци: Медицинар: 7(6); Наиса 3(3). Искључења: Медицинар 8; Наиса 8 минута.
МЕДИЦИНАР: Јовановић 3, Обрадовић, Илић, Радић 2, Васић 6, Лацковић 2, Гезовић, Т. Васић, Цвејић, Благојевић, Драгосављевић 8(5), Мандић 4, Ракић, Вуксановић.


-Поносна сам на своје саиграчице, на залагање, на труд, борбеност. Немамо императив победа, али имамо велику жељу у свакој утакмици, боримо се до последњих атома снаге и сав труд се враћа. Сањамо плеј оф и учинићемо све да на крају будемо на том четвртом месту – рекла је Јована Драгосављевић, првотимка Медицинара.

А. Васић (фото: СРЛ фб страна)


До краја регуларног дела сезоне Медицинар очекује најпре гостовање Јагодини, потом меч против Црвене Звезде у Београду и на крају Напредак у Шапцу. Наиса дочекује Звезду, гостује Напретку и у последњем колу је домаћин Бекаменту. У случају истог броја бодова Шапчанке су у предности.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa