Инфо

22. фебруар 2024.22. феб 2024.
У. Павловић и Б. Лагунџић (фото: прив. Фб профил)

У. Павловић и Б. Лагунџић (фото: прив. Фб профил)

КАЈАК: ПРИПРЕМЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ

Спремни од априла

Лагунџић и Павловић у Турској. Напоран рад за велике изазове ове сезоне. Олимпијски снови, али и друга важна такмичења
Бранко Лагунџић, млади шабачки кајакаш, репрезентативац и његов тренер у клубу и репрезентацији Урош Павловић тренутно су у Турској где се припремају за предстојећу сезону која доноси неколико важних такмичења за младог Шапчанина. Очекују га на сениорском нивоу Европско првенство, још је у категорији и млађих сениора, а почетком маја и олимпијске доквалификације у Сегедину. Бранко је најмлађи олимпијски кандидат у конкуренцији.

-Биће изузетно тешко. Мало чамаца до сада је изборило норму, те ће у Сегедину бити крем једноседа на 1.000 метара, а само два ће се пласирати у Париз. Није Бранко фаворит, али његов квалитет, рад, посвећеност чине га конкурентним – истиче Урош Павловић додајући да га чекају и друга важна такмичења. Старт сезоне је у априлу.

-Надамо се бар једној медаљи у категорији млађих сениора, где је мало недостајало да оствари претходне године, а очекујем да се Лагунџић устали у сениорској репрезентацији. Већи део јесени смо провели у Шапцу, где је водостај променљив што отежава рад, ипак део у Португалу и боравак у Турској значи много како би сезону дочекали што спремнији.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa