Инфо

22. фебруар 2024.22. феб 2024.
Сениорке ОКК овог лета

Сениорке ОКК овог лета

КОШАРКА: ОКК ШАБАЦ

Месеци одлуке

Три претходне сезоне сениорке ОКК Шапца су биле близу Друге лиге, али су застајале у плеј офу. Већ овог викенда почиње нови плеј оф изазов, односно нова четири кола која ће дати одговор која два тима ће у последњу плеј оф фазу. Шапчанке у првом колу дочекују Милешевку. Утакмица нема много, разлика у бодовима је мала и не постоји више и мање важан меч. Пријепољчанке су пренеле два бода, Шабац три и победа, императивна, значила би вероватно елиминацију Милешевке из трке за прво место.

Седам дана касније ОКК Шабац је гост лидеру и највећем такмацу за прву позицију, екипи Златара у Новој Вароши. У последња два кола ће гостовати Милешевки и у великом дербију, средином марта, дочекати Златар. Шапчанке су пренеле три бода (победу и пораз), исто као и ХА, док Златар има максимална четири бода.



-Имамо повољан распоред, али морамо играти боље. Златар јесте лидер, но њихова снага је једна кошаркашица која носи читав млад тим. Важно је бити међу прва два, али и пренети што више бодова. Свака наредна утакмица је важнија од претходне, а већ прва је јако важна – истиче тренер Јелена Стошић.

Две првопласиране екипе ће у последње доигравање против, извесно је већ, Империума из Лесковца и ОКК Нибака из Ниша. Од те четири екипе, само једна ће у Другу лигу.

Сениори су сачували максималан учинак и пред њима је меч у Љигу у недељу, од 18 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa