22. februar 2024.22. feb 2024.
Seniorke OKK ovog leta

Seniorke OKK ovog leta

KOŠARKA: OKK ŠABAC

Meseci odluke

Tri prethodne sezone seniorke OKK Šapca su bile blizu Druge lige, ali su zastajale u plej ofu. Već ovog vikenda počinje novi plej of izazov, odnosno nova četiri kola koja će dati odgovor koja dva tima će u poslednju plej of fazu. Šapčanke u prvom kolu dočekuju Mileševku. Utakmica nema mnogo, razlika u bodovima je mala i ne postoji više i manje važan meč. Prijepoljčanke su prenele dva boda, Šabac tri i pobeda, imperativna, značila bi verovatno eliminaciju Mileševke iz trke za prvo mesto.

Sedam dana kasnije OKK Šabac je gost lideru i najvećem takmacu za prvu poziciju, ekipi Zlatara u Novoj Varoši. U poslednja dva kola će gostovati Mileševki i u velikom derbiju, sredinom marta, dočekati Zlatar. Šapčanke su prenele tri boda (pobedu i poraz), isto kao i HA, dok Zlatar ima maksimalna četiri boda.



-Imamo povoljan raspored, ali moramo igrati bolje. Zlatar jeste lider, no njihova snaga je jedna košarkašica koja nosi čitav mlad tim. Važno je biti među prva dva, ali i preneti što više bodova. Svaka naredna utakmica je važnija od prethodne, a već prva je jako važna – ističe trener Jelena Stošić.

Dve prvoplasirane ekipe će u poslednje doigravanje protiv, izvesno je već, Imperiuma iz Leskovca i OKK Nibaka iz Niša. Od te četiri ekipe, samo jedna će u Drugu ligu.

Seniori su sačuvali maksimalan učinak i pred njima je meč u Ljigu u nedelju, od 18 časova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa