21. mart 2024.21. mar 2024.
Seniorke OKK Šapca pred start sezone

Seniorke OKK Šapca pred start sezone

KOŠARKA: OKK ŠABAC

Poslednja faza borbe

Odlučujuće četiri runde. Obe selekcije imaju situaciju u svojim rukama. Svaki meč derbi. Kod seniorki svi počinju od 1:1
Košarkašice i košarkaši koji nose grb Omladinskog košarkaškog kluba „Šabac“ stigli su na korak od promocije, dame u Drugu saveznu ligu, muškarci u Prvu regionalnu Zapad, međutim taj korak je dug i treba ga napraviti, preskočiti, ne saplesti se.

Pobedom u Prijepolju seniorke su osigurale polovičan učinak u poslednjoj fazi, kakav ima i Zlatar, uz prednost Šapčanki zbog boljeg međusobnog duela. Slede dvomeči protiv niškog Nibaka i leskovačkog Imperiuma. Ove ekipe su takođe prenele učinak 1:1, uz prednost Imperiuma. Samo jedna ekipa prolazi u viši rang, sve startuju od 1:1 i četiri kola daju sve odgovore.



Seniori drugu uzastopnu sezonu imaju maksimalan učinak u svojoj grupi, ali su pred njima još dva rivala pre konačnog povratka u prvi rang regionalnog saveza. Jasno je već da će im glavni takmac biti Sevojno.

Sevojničani, kao i Šapčani znaju samo za pobede ove sezone i preneli su maksimalan učinak. U drugom i trećem kolu plej ofa OKK Šabac igra protiv Sevojna (prvo gostuje, potom je domaćin), a u plej ofu su još Student Bajina Bašta i Apač (B. Koviljača), no sa početnim zaostatkom od dve pobede nemaju velike šanske za viši rang. Ipak, svako iznenađenje može biti važno. Ekipu Predraga Mušickog već za vikend očekuje meč protiv Sevojna u Gimnaziji.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa