28. mart 2024.28. mar 2024.
Seniori pred dva najvažnija meča (foto: OKK Šabac)

Seniori pred dva najvažnija meča (foto: OKK Šabac)

KOŠARKA: OKK ŠABAC

Još tri koraka

Pobede domaćina u svim duelima. Ključ uspeh na gostovanjima. Devojke u Nišu, seniori pred dva derbija odluke
Trokorak u košarci nije dozvoljen na parketu, ali metaforički znači sve Omladinskom košarkaškom klubu Šabac, seniorkama i seniorima, u borbi za viši rang. Moraju ga napraviti, bez da naprave grešku u koracima.

Prvi iskorak bio je uspešan. Devojke su savladale Imperium Leskovac na domaćem terenu, muškarci nakon preokreta Student iz Bajine Bašte 74:69. U drugim mečevima, košarkašice Zlatara bolje od Nibaka, košarkaši Sevojna od Apača. U globalu pobede domaćina i još jedna potvrda da su uspesi na gostovanjima tajna šifra do titule.



-Jedna pobeda u gostima može mnogo toga da reši, jer sve ekipe koriste prednost domaćeg terena. U Niš putujemo u želji da prvi slavimo na gostovanju. Nibak i Imperium su se izdvojili tokom sezone i dugo su pripremali plej of svesne da nema opasnosti od rivala – rekla je Jelena Stošić, strateg ženske ekipe.

Sve staje u dva vikenda
Pred muškom ekipom su dve nedelje odluke i dueli sa, jasno je, jedinim protivkandidatom u borbi za titulu. Sevojno poput Šapca zna samo za pobede ove sezone i narednog vikenda nečiji niz će biti prekinut u Sevojnu. Još važniji je izgled tabele posle prvog aprilskog vikenda, kada Sevojničani uzvrate gostovanje. Duel u Sevojnu je zakazan za 18 časova u subotu 30. marta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa