28. mart 2024.28. mar 2024.
Gasifikacija vredna preko 23 miliona evra
Opština Vladimirci: potpisan ugovor koji će promeniti sliku opštine

Gasifikacija vredna preko 23 miliona evra

U želji da žitelje opštine svrsta u red sredina koje mogu koristiti sve pogodnosti poput većih sredina, Lokalna samouprava opštine Vladimirci na pragu je realizacije posla koji menja sliku opštine. Ugovor o poslovno tehničkoj saradnji u prostorijama JP Srbija gas u Novom Sadu potpisali su generalni direktor JP Srbija gas Dušan Bajatović ,direktor izvođača radova firme Promont grup D.O.O. takođe iz Novog Sada Milanko Cicmil i predsednik Opštine Vladimirci Goran Zarić:

-Za par meseci slika ovih prostora izgledaće značajno drugačije, kako se samo priželjkivalo. Posao vredan i za mnogo veće sredine otvara spektar mogućnosti od grejanja preko lepeze potreba u domaćinstvima naše opštine. Jednim priključkom rešiće se brojne prednosti u svakodnevnici. Ako samo shvatimo da se radi o sumi od preko 23 miliona EVRA našoj sreći nema kraja uz ubeđenost da će svi shvatiti o značaju posla koji nas očekuje i vodi ogromnim korakom napred ili tačnije ne da Vladimirci ne smeju da stanu već će zakoračiti u visoko društvo sve bogatije slike kvaliteta života, ushićen je prvi čovek Opštine Vladimirci.

Za očekivati je da se relativno brzo krene sa realizacijom obimnog posla koji donosi boljitak u svako naseljeno mesto opštine.
Sreten Kosanić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa