11. april 2024.11. apr 2024.
Titula nakon sedam godina – OKK Šabac seniori

Titula nakon sedam godina – OKK Šabac seniori

KOŠARKA: OKK ŠABAC

Slavlje i snovi

Sedam godina igranja u najnižem rangu je okončano, OKK Šabac će ponovo biti u Prvoj regionalnoj ligi naredne sezone! Pobeda nad Sevojnom 67:62 i matematički je osigurala viši rang. Najefikasniji bio je Bajić sa 25 poena, Radovanović je postigao 14, Milošević 13, Milodragović 10. Igrali su još: Mraović (2), Ćirković, Andrić, Milošević, Acev, Savić, Bogavac, Jovanović (8).

-Veliki uspeh, ponosan sam na tim. Hvala Jeleni Stošić i Dulu Markoviću koji su održali tim, imali poverenja u mene, hvala svima koji su pomogli da napravimo važan korak na svaki način. Već sada razmišljamo o narednoj sezoni i kako da OKK Šabac nastavi napred – rekao je trener Mušicki nakon meča.

Pobeda do trona za seniorke OKK Šapca


Meč protiv Studenta u poslednjem kolu nema suštinski rezultatski značaj, ali upravo strateg Šapca ima priliku da pobedom drugi put u karijeri sa ekipom OKK Šapca ostvari perfektnu sezonu. U sezoni 2012/13 osvojio je Prvu regionalnu ligu sa učinkom od 26:0. Za sada u DRL Zapad ima 19:0.

Snovi u Leskovcu
Blizu uspeha i saveznog ranga su i devojke. Seniorke su u teškom meču nadigrale Nibak 76:71. Kostić se istakla sa 22 poena, Veselinović 14, Milinković 10, a uz njih: Milutinović, Popović, Trkulja 11, Čvorić, Đurić, Ristić 11, Đukanović 3, Teodorović 5.



U poslednjem kolu Šapčpanke gostuju u Leskovcu. Vode na tabeli i ukoliko pobede u Leskovcu, ulaze u savezni rang, Drugu ligu. Zlatar gostuje u Nišu. Nišlijke čekaju kiks Šapca i svoju pobedu, dok isti račun ima i Zlatar. Bez šansi samo Leskovčanke.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa