Инфо

22. фебруар 2024.22. феб 2024.
Борба за бодове и Филипа

Борба за бодове и Филипа

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

Првенствена и хуманитарна

Први меч пролећног дела. Тимови слични према већини показатеља. Победа вреди вишеструко. Борба за бодове и борба за помоћ у лечењу малог Филипа
Иза Мачве је специфична зима, нажалост нису иза ње и сви проблеми с којима се клуб мора борити, али је за играче и стручни штаб време да се врате првенству и борби за плеј оф који је сада приоритет у резултатском смислу. Први ривал је можда и најважнији, екипа која има исти број бодова као Шапчани.
Меч носи и хуманитарни карактер, кроз продају улазница биће прикупљана средства за помоћ у лечењу нашег суграђанина Филипа Станојевића, рођеног 2017. године.

ОФК Вршац, четвртфиналиста Купа Србије је током зиме ангажовао неколико младих играча и вратио искусног Алексу Вујића. Од одлазака најзначајнији је прелазак голмана Андријанића на Малту. Мачви финансије нису дозвољавале промене у саставу. Вратио се Милош Адамовић из Јавора, но није било ни одлазака. Нови тренер Глушица је годину и по дана радио са екипом и познаје могућности свих играча.

Н. Глушица


Резултати у припремном приоду су били добри. Савладани су: Студентски град, екипа из Румуније, Раднички Зрењанин, Нови Сад, уз реми у последњој провери против Текстилца. Овај дуел почели су: Гочманац, Јовановић, Савковић, Сладојевић, Ристивојевић, Адамовић, Новаковић, Мијаиловић, Пејовић, Сани и Радуновић.

-Могу да кажем да сам задовољан припремама. Последњи меч је имао такмичарски темпо, што је важно и помогао је да отклонимо неке дилеме. Пред нама је много важних утакмица и плеј оф борба. Вршац је тим који жели исто што и ми, биће тежак меч где је циљ три бода – рекао је теренер Немања Глушица.
Вршчани су део припрема организовали у Међугорју. Савладали су: Марсонију, Трње, поражени од: Радничког (СМ), сарајевског Жељезничара, Колубаре и Пандурија. Највећа опасност је Украјинац Павлов, но ту су и Андрић, Килибарда, Мршуља... Два клуба имају и сличну гол разлику и по већини параметара су слични и нијансе ће одлучити.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa