13. avgust 2009.13. avg 2009.
KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU MESNE ZAJEDNICE JEVREMOVAC

NAJVAŽNIJI INTERES DECE

Na konferenciji za štampu, održanoj prošlog ponedeljka u prostorijama nove škole u Jevremovcu (odeljenja osnovne škole Laza Lazarević iz Šapca), predsednik ove šabačke prigradske mesne zajednice Vlada Trifunović, koji je i pomoćnik gradonačelnika Šapca, rekao je da je njihov osnovni cilj poboljšanje uslova u kojima će od prvog septembra ove godine, kada ponovo sednu u đačke klupe učiti osnovci Jevremovca.
- Zato je Šabac iz gradske kase i izdvojio tri miliona dinara za renoviranje sale i 13 za izgradnju nove škole. Potpisnici peticije govore neistinu da je gradonačelnik ovim prodao Dom kulture, svojevremeno izgrađen mesnim samodoprinosom. On i dalje ostaje vlasništvo mesne zajednice. Deca će ga koristiti pre podne kada pohađaju nastavu, a meštani to mogu činiti popodne. Naravno i škola i Dom su sada znatno funkcionalniji i uskoro će biti predati na upotrebu, poručio je Trifunović.
On je prisutnim novinarima podelio peticiju oko navodnog uzurpiranja Doma kulture, sa potpisima 300 meštana Jevremovca, koja je poslata gradonačelniku Šapca, predsedniku Saveta mesne zajednice Jevremovac i drugim odgovornim licima...

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa