26. jul 2012.26. jul 2012.
FUDBAL

NOVA SEZONA - STARE AMBICIJE

Fudbalski klub Mačva svakako jedan od brendova Šapca ove dane koristi da sklopi sve kockice neophodne za novu sezonu koja će početi 19. avgusta.
Nakon letnje pauze iz kluba su otišli Boris Živanović (Honved, Mađarska) i Veljko Vuković (Rudar, Prijedor, BiH).
Igrači koji su svojim potpisom overili ugovore i na taj način pristupili klubu u Pocerskoj 1 su: Vladimir Panjković, Nemanja Miletić i Mladen Ilić.
Stručni štab Mačve na čijem čelu se nalazi Jane Gavalovski smatra da su ovi igrači prava pojačanja koja će crveno-crnoj ekipi pomoći u borbi za plasman na prvo mesto i ulazak u Prvu ligu Srbije. Na probi se nalazi još nekoliko igrača a o mogućoj saradnji odlučiće njihove igre na kontrolnim utakmicama. Do sada su odigrane tri utakmice. U proverama zabeležene su po jedna pobeda, poraz i nerešen rezultat. Na samom startu priprema, kombinovani tim Mačve igrao je nerešeno u Sremskoj Mitrovici protiv ekipe Prvi maj 1:1, da bi u pretposlednjem meču, Šapčani pretrpeli poraz u Zemunu od Zemuna, rezultatom 3:2. Poslednje odigran duel, bio je na programu za vikend i u najboljoj igri od starta priprema, crveno ““ crni su slavili u Šidu, protiv domaće ekipe Radničkog rezultatom 2:1.
Naredni meč je, sigurno, i najteži do sada za Mačvu. Danas će u Pećincima odigrati pripremnu utakmicu sa novim članom Super lige ekipom Donjeg Srema.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa