25. oktobar 2012.25. okt 2012.
KOŠARKA

ŠAPČANI OSVOJILI PEHAR U DIZELDORFU

Šabac u finalu bolji od „Džajantsa“ 32:26
Druženje mladih šabačkih košarkaša i njihovih vršnjaka iz glavnog grada nemačke pokrajine Severna Rajna i Vestfalija, Dizeldorfa, započeto pre dve godine, nastavljeno je početkom ovog meseca kada su pioniri OKK „Šabac“ učestvovali na Međunarodnom turniru u ovom gradu. Pored šabačke ekipe na turniru su učestvovale ekipe domaćina Dizeldorfa, Internacionalne sportske škole i „Džajantsa“.
U prve dve utakmice Šapčani su lako i ubedljivo savladali Dizeldorf sa 49:17 i ISD sa 36:19, da bi u odlučujućoj utakmici za pehar bili bolji od „Džajantsa“ i slavili sa 32: 26.
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Miloš Novaković dok je najbolji šuter trojki bio njegov klupski drug iz šabačke ekipe Predrag Mijatović.
Turnir je i ove godine veoma uspešno organizovao Šapčanin Branislav Čavić koji je već godinama na čelu Košarkaškog kluba „Stari prijatelji“ koji okuplja naše zaljubljenike košarke koji žive i rade u ovom delu Nemačke.
Na turniru u Dizeldorfu za ekipu trenera Milana Vuletića nastupali su: Predrag Mijatović, Mihailo Terzić, Stefan Dajić, Đorđe Pajić, Filip Tomić, Mihailo Tanasić, Nikola Paunović, Uroš Mirković, Aleksandar Radovanović, Aleksa Kojadinović i Andrija Matić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa