1. novembar 2012.1. nov 2012.
URS, LDP, USS

VLAST STABILNA, DOK SE NE PROMENI

URS, LDP i USS formirali “blok zastupanja zajedničkih interesa“. Odbornička grupa URS pojačana za odbornicu DSS. Tvrde da Gradski odbor samostalno odlučuje o vlasti na lokalu
Prošlog utorka gradski odbori Ujedinjenih regiona Srbije, Liberalno demokratske partije i Ujedinjene seljačke stranke održali su zajedničku konferenciju za štampu. Ova tri odbora nisu formirala zajedničku odborničku grupu, nego će blok zastupati zajedničke interese građana u Skupštini grada.
-Verovatno se suočavamo sa najtežom budžetskom, ekonomskom i privrednom krizom još od 1993. godine. LDP, URS i USS su najzdraviji deo političke scene u Šapcu. Moramo zajedno pokušati da napravimo nešto od ovog grada i damo dobar primer celoj Srbiji. Smatramo da ćemo u narednom periodu zajedno uspeti da na bolji način kreiramo politiku koja će se voditi u Šapcu. Ovaj blok će ubuduće imati lidersku ulogu u gradu u smislu dobrih ideja koje će se realizovati u Šapcu, rekao je predsednik GO LDP Milan Čičulić.
Odbornik USS Dragan Stanković istakao je da od prvog dana radi u interesu građana Šapca i u interesu sela. Smatra da poljoprivrednike ne interesuje mnogo ko je na vlasti, već da im je bitno da poseju njive i da mogu da žive od svog rada. Istakao je da je njegova dužnost da dolazi u Skupštinu grada iako ne pripada vladajućoj većini, ali da je tu da kritikuje i daje korisne savete. Prema njegovim rečima, dogovor između ove tri stranke postignut je radi zajedničkog delovanja i ubrzanog rešavanja problema.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa