17. januar 2013.17. jan 2013.
OPŠTINA VLADIMIRCI

„ĐORĐO S“ PUNOM PAROM

Fabrika obuće “Đorđo S“ iz Vladimiraca svoju bogatu poslovnu saradnju sa firmom “Meindl“ i srodnim fabrikama iz bivše Jugoslavije i pravi je kuriozitet da je prvoj januara 2013. godine potpisan ugovor sa “Planikom“ koji garantuje bogatu radnu godinu i obezbeđeno tržište za kolektiv koji proizvodi pored ostalog i čizme za NATO pakt. Po rečima direktora Julijane Simeunović to je samo nastavak saradnje koja traje godinama.
- Mi smo u poslovnoj i svakoj drugoj saradnji sa firmama bivše Jugoslavije. “Planika“ je samo jedna od njih gde imamo određene detalje ugovora poput dnevnih obaveza tako da se nadamo da ćemo u tekućoj godini proizvesti od 60 do 70.000 pari obuće. Posao sa čizmama za NATO pakt je i dalje u toku a 80 uglavnom radnica besprekorno obavljaju svoje obaveze. Svakodnevno smo pod pritiskom onih koji vape za poslom ali nažalost ne možemo im izaći u susret, barem za sada. Ugovor potpisan prvog januara sa “Planikom“ govori o ozbiljnosti rada koji i jeste obeležje fabrika sa kojima sarađujemo a nama olakšanje da znamo da je posao i tržište obezbeđeno, zadovoljna je Julijana Simeunović.
Ona ističe da je tajna u radu i kvalitetu te posvećenosti zanimanju.
- Najbitnije je da se posao voli i da se poštuje kvalitet. Rad je tajna svakog uspeha i to nas je svrstalo u red fabrika od ugleda, ponosna je direktorka a radnice poput Slavice Mijailović koje su u kolektivu za koji kažu da je poput porodice dodaju.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa