22. avgust 2013.22. avg 2013.
KONjIČKI SPORT: JEDANAESTI TRKAČKI DAN

U CENTRU PAŽNjE ŠABAČKI DERBI

U nedelju 25. avgusta sa početkom u 16 časova održaće se jedanaesti trkački dan u ovogodišnjoj sezoni na šabačkom hipodromu. Biće održane četiri galopske kao i galopska trka u sulkama u kojima je upisano 34 grla. Nagradni fond ovaj put iznosiće 820.000 dinara.
Najviše pažnje već izaziva trka dana Šabački derbi (GRUP 1) na 2.400 metara. Upisano je osam sjajnih grla, starosti tri godine, koji će se boriti za nagradni fond od 400.000 dinara. Upisani su: Amon Džek (Željko Ilić), Fortunić (Goran Krstić), Džoni Rebel (Zoltan Varga), Mudi Gari (Rizvan Sakić), Pauer Svord (Aleksandar Šašić), Red Bili (Đorđe Perović), Gracijas A La Vida (Goran Mešetović), Kamena (Kristijan Gnezi). Pobednika će odlučiti mnogi detalji, trenutna forma, džokej, taktika trenera, mesto u startnoj mašini, pozicija u toku trke... po nekim prognozama prednost bi mogli da imaju Džoni Rebel, Amon Džek i Kamena mada i ostala grla nisu bez šanse i daće sve od sebe da pomrse konce favoritima.
Najuspešniji trener i ove sezone je Dule Pajić koji u trci ima dva grla, Fortunića i Red Bilija, ali ih ne svrstava u favorite:
-Biće ovo još jedna velika trka na šabačkom hipodromu. Upisano je osam zaista kvalitetnih konja a po mojim prognozama izdvojio bih Džoni Rebela, Kamenu i Amon Džeka koji su u ovoj sezoni već ostvarili dobre rezultate u trkama gde su učestvovali. I grla koja treniram su u dobroj formi a uvek je moguće da neko iz drugog plana napravi senzaciju. Jedino sam siguran da će šabačka publika ponovo uživati.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa