3. april 2014.3. apr 2014.
IZBORI ZA SAVETE MESNIH ZAJEDNICA

ZA BUDUĆNOST LETNjIKOVCA

Na predstojećim izborima za Savet mesne zajednice Letnjikovac nastupiće lista sastavljena od mladih meštana ovog naselja.
Od periferije bez sadržaja do modernog gradskog naselja: tako u najkraćem Letnjikovac opisuju njegovi stanovnici. Tokom poslednjih nekoliko godina u ovaj deo grada uložena su značajna sredstva, a rezultate vide svi meštani.
- Među najznačajnijim objektima koji su izgrađeni na Letnjikovcu u protekle četiri godine izdvajaju se zdravstvena ambulanta i apoteka. Funkcionisanje ovih ustanova omogućiće stanovnicima da, umesto u gradu, osnovne medicinske preglede i neophodnu terapiju dobiju u naselju u kom žive. Lakšem obavljanju administrativnih poslova doprinela je i nova kancelarija mesne zajednice. Dosta pažnje posvetili smo i sportskim sadržajima, tako da danas rekonstruisana Letnjikovačka šuma predstavlja najlepši park u Šapcu, koji sportistima i rekreativcima nudi vrhunske uslove. U ovom prostoru građani imaju na raspolaganju staze za šetnju, vožnju bicikla i trim stazu, a u neposrednoj blizini nalazi se i osvetljen teren za male sportove, u dvorištu Osnovne škole „Stojan Novaković“. Ponosni smo i na Park nauke, prvi takve vrste u Srbiji, koji se nalazi u sklopu Centra za stručno usavršavanje, navodi Nebojša Kolarić, jedan od kandidata za člana Saveta mesne zajednice.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa