3. april 2014.3. apr 2014.
CAPITOL PARK ŠABAC

DANAS OTVARANjE

Capitol Park Šabac, novi retail park u zapadnom delu Srbije, Zapadna transverzala I br. 4, otvora danas svoja vrata javnosti.
Ukupna investicija u prvoj fazi iznosi preko devet miliona evra i omogućiće više od 100 novih radnih mesta. Novi maloprodajni objekat, koji se sastoji od 9.688 kvadratnih metara prostora za izdavanje, na površini od 27.000 kvadratnih metara, obuhvata 17 lokala veličine između 109 i 3.000 kvadratnih metara sa 395 besplatnih parking mesta za posetioce Capitol Parka, a biće lako dostupan i posetiocima koji dolaze javnim prevozom jer će autobuska stanica biti neposredno ispred objekta.
- Odlična saradnja sa gradom Šapcem i Kabinetom Gradonačelnika, kao i podrška građana, omogućila je otvaranja objekta na vreme i u okviru budžeta. Ovo je prilika za Šabac, kao i kompletan Mačvanski region, da dobije proizvode visokog kvaliteta po niskim cenama u novom šoping iskustvu. Ovo je najveće otvaranje retail parka u Srbiji do današnjeg datuma. Planiramo veliki broj projekata otvaranja retail parkova, uključujući projekte u Somboru i Beogradu. Radujemo se što će brend Capitol biti prepoznat od strane potrošača, predstavljajući vrednost i kvalitet - Kapitalno mesto za šoping, saopšteno je iz britanskog investitora kompanije Poseidon Group.
Investitor ponosno predstavlja zakupce koji su se pridružili Capitol Park porodici: Tempo hipermarket, JYSK, Nenj Yorker, Deichmann, Takko Fashion, Sport Vision, Lilly Drogerie, Đak Sport, Vulkan, Ooh La La, Edžclusive Change, Šafran i Glamour cafe.
- Poseidon, zajedno sa retail partnerima Capitol Park Šabac, danas organizuju svečano otvaranje uz celodnevne organizovane događaje. Hrana i piće, mnoštvo aktivnosti za posetioce i njihovu decu, muzika uživo i zabava čekaju na Vas, pozivaju iz kompanije Poseidon Group.

Najnoviji broj

16. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa