Info

10. april 2014.10. apr 2014.
KOMPANIJA GOMEKS U SUSRET 19. ROĐENDANU

ZABELEŽENI ZNAČAJNI REZULTATI

Kompanija „Gomeks“ u 2014. godini obeležava punih 19 godina rada i postojanja. Tokom gotovo dve decenije, mreža objekata prerasla je okvire Zrenjanina i danas, sa 115 prodavnica, dva Distributivna centra (otvaranje trećeg planirano je za 10. maj) i 1.100 zaposlenih. Pokriven je prostor od Subotice do Šapca.
Prošla godina bila je teška za sve, ali „Gomeks“ nije posustao, već dao dobar primer kako se kvalitetno posluje i u vremenu ekonomske krize. Finansijski pokazatelji za prethodnu i prva tri meseca tekuće godine nedvosmisleno ukazuju da poslovanje „Gomeksa“ nastavlja uzlaznom putanjom.
Početkom godine, uz prisustvo predstavnika Vlade Republike Srbije, Srednjobanatskog okruga i lokalne samouprave, otvoren je Gomeksov Rashladno - distributivni centar u Industrijskoj zoni Jugoistok u Zrenjaninu, koji predstavlja investiciju vrednu 1.500.000 evra. Na ukupnoj površini od 932 m2 uz 30 novozaposlenih radnika, RDC proizvodi 1.000 kg usitnjenog mesa, 1.600 kg poluproizvoda od mesa, 1.000 kg proizvoda od mesa i 2.000 kg konfekcioniranog mesa na dnevnom nivou.
Za kompaniju Gomeks investicija u zaposlene predstavlja najvažniju investiciju.
Kontinuirana edukacija pomoću najsavremenijih pomagala i simulacije u realnim uslovima uz rad u malim grupama obezbeđena je našim zaposlenima u Gomeksovom Trening centru.
Kompanija „Gomeks“ nedavno je osvežila svoj logo i potrošačima predstavila nove korporativne boje (kombinacija narandžanste i zelene) kao i novi vizuelni identitet veb sajta. Ono na šta su posebno ponosni je činjenica da su ponovo ponudili nešto jedinstveno na tržištu - vrlo specifičan i već prepoznatljiv oblik Gomeksovog lifleta pod nazivom „Porodični magazin“. Tiraž „Porodičnog magazina“ je 200.000 primeraka, besplatan je, izlazi na dvonedeljnom nivou i ovim smo u potpunosti zamenili redovni akcijski liflet.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa