18. decembar 2014.18. dec 2014.
U MUZIČKOJ ŠKOLI „MIHAILO VUKDRAGOVIĆ“ ODRŽAN HUMANITARNI KONCERT

ZA TRENUTKE SREĆE

Četvrtu godinu za redom učenici Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ organizovali su Humanitarni koncert. I ovoga puta ulaznica je bila slatkiš, slaniš ili igračka. Na taj način obezbedili su paketiće za decu korisnike Dnevnog boravka Centra za socijalni rad.
- Začetnik cele ove ideje i pokretač svega ovoga je moja koleginica Maja Mirković, koja je sada na bolovanju, ali smo mi nastavili tradiciju. Humana ideja koja okuplja i sve nas pošto su se odazvali svi odseci. Cilj svega ovoga je da budemo malo humani. Potrebno je samo da neko pokrene inicijativu ““ rekla je prof. Branislava Đukanović, nastavnica gitare.
Među onima koji su u prepunoj sali Muzičke škole prošle srede doprineli prednovogodišnjoj atmosferi bili su i učenici drugog razreda sa odseka gitare Konstantin Bečejić i Luka Petrović, u klasama prof. Stanoja Stanojevića i prof. Stevana Jovića.
- Mislim da je ovo lep poklon za sve njih od nas ““ rekao je Konstantin dok je Luka, poželevši svima srećnu Novu godinu poručio: „Lepo je pomoći onome ko nema, a ko ima treba da pomogne“.
Mali horovi prvog, drugog, petog razreda, Kalina Andrić, Stefan Živković, Darija Džigurski, trio gitara Danilo Ferjuc, Slavko Stojanović i prof. Stevan Jović, Jana Ilić, Aleksandra Milutinović, Luka Petrović, Katarina Damnjanović, Marta Jovičić, Ana Saveski, Isidora Nešić, Konstantin Bečejić, Nikola Lazić, Dunja Pavlović, Aleksandra Mijailović, Anđela Nikolić, njihovi profesori i klavirski saradnici Angela Makević, Milica Zidarić i Emel Hasanoglu svojim nastupima ulepšali su veče koje je za njih bilo više od običnog nastupa. Sa željom da pomognu drugima pokazali su da njihova mala srca kucaju velikim otkucajima ispunjenim toplinom i dobrotom u kojima klija seme humanosti.
O. G.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa