1. januar 2015.1. jan 2015.
SAOPŠTENjE

REFORMSKA GODINA

Iza nas je još jedna teška, ali i reformska godina. Vlada, na čelu sa svojim predsednikom Aleksandrom Vučićem, donela je neke teške i ni malo popularne, ali dalekosežne odluke. Skupilo se hrabrosti da se povuku potezi kojima se ne ulaguje biračima, ali koji su nada za bolju budućnost. Štednja na svim nivoima, ali i borba protiv sive ekonomije i korupcije jedini su načini za izlazak iz krize i oporavak zemlje.
Pored svih ekonomskih nedaća ni priroda nas nije štedela. Najveće poplave u istoriji zadesile su Srbiju. Materijalna šteta je ogromna, ali su mnogo veći gubitak ljudski životi. Ipak, pokazali smo jedinstvo i solidarnost u tim najtežim trenucima. To se najviše osetilo upravo u Šapcu, gde se cela država ujedinila na odbrani grada.
Poplave su Šapcu donele i novog gradonačelnika koji je nastavio da vodi staru politiku, ali sa još većom željom za publicitetom i eksponiranjem. Realni problemi građana se i dalje ne rešavaju, a vladajuća većina se bavi samo kadrovskim rešenjima i rotiranjima direktora i predsednika nadzornih i upravnih odbora javnih preduzeća.
Godina pred nama takođe neće biti laka, ali neophodna je podrška svih i malo strpljenja. U želje da svim građanima Nova godina i Božićni praznici, budu srećni i uspešni, Povereništvo SNS Šabac izražava zahvalnost svim biračima koji su na parlamentarnim izborima ukazali povrenje našoj stranci.

Povereništvo Srpske napredne st&

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa