Инфо

1. јануар 2015.1. јан 2015.
САОПШТЕЊЕ

РЕФОРМСКА ГОДИНА

Иза нас је још једна тешка, али и реформска година. Влада, на челу са својим председником Александром Вучићем, донела је неке тешке и ни мало популарне, али далекосежне одлуке. Скупило се храбрости да се повуку потези којима се не улагује бирачима, али који су нада за бољу будућност. Штедња на свим нивоима, али и борба против сиве економије и корупције једини су начини за излазак из кризе и опоравак земље.
Поред свих економских недаћа ни природа нас није штедела. Највеће поплаве у историји задесиле су Србију. Материјална штета је огромна, али су много већи губитак људски животи. Ипак, показали смо јединство и солидарност у тим најтежим тренуцима. То се највише осетило управо у Шапцу, где се цела држава ујединила на одбрани града.
Поплаве су Шапцу донеле и новог градоначелника који је наставио да води стару политику, али са још већом жељом за публицитетом и експонирањем. Реални проблеми грађана се и даље не решавају, а владајућа већина се бави само кадровским решењима и ротирањима директора и председника надзорних и управних одбора јавних предузећа.
Година пред нама такође неће бити лака, али неопходна је подршка свих и мало стрпљења. У жеље да свим грађанима Нова година и Божићни празници, буду срећни и успешни, Повереништво СНС Шабац изражава захвалност свим бирачима који су на парламентарним изборима указали поврење нашој странци.

Повереништво Српске напредне ст&

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa